Songlines Creative Camp

Välkommen till Songlines Creative Camp!

Songlines Creative Camp är ett läger för dig som vill testa olika musik och kulturaktiviteter, träffa Songlinesungdomar från hela Sverige och ta del av gemenskap. Maten lagas av fantastiska kvinnor från Syrien, Eritrea & Makedonien, och lägret avslutas med en fest där alla hjälps åt. Lägret hålls 5-9 juni i Gislaved – mitt i småland.

Anmälan:

Här är länk till anmälningsblanketten

Anmälan Songlines Creative Camp

Den 5-9:e Juni har vi världens första nationella Songlines Creative Camp i Gislaved!

Ungdomar från hela Sverige kommer delta och vi hoppas att du gärna vill följa med. Lägret är kostnadsfritt och arrangeras av JMS och projektet Songlines i samverkan med Gislaveds Kommun, med finansiering från Allmänna Arvsfonden.

Lägret vänder sig till dig som har ett kulturintresse och är mellan 13-25 men alla är välkomna i mån av plats. Du behöver inga förkunskaper, vi har aktiviteter för alla musikaliska och kreativa nivåer. Lägret äger rum den 5-9 juni i Gislaveds Kommun mitt i vackra Småland. Under dessa dagarna kommer vi ha konserter, dans,  workshops, jam-sessions, fest, och god mat samt mycket andra roliga aktiviteter.

Genom att skicka in din anmälan för Songlines Creative Camp 2019 godkänner du att vi ansvarsfullt tar hand om dina personuppgifter enligt GDPR. Du godkänner även att vi dokumenterar lägret genom foto och film, samt att vi kan använda oss av det  materialet för publicering.

Gör gärna din anmälan via din lokala Songlines projektledare

Kontaktperson vid frågor: Din lokala Songlines Projektledare.

Program/Workshops:

Här kan du läsa om lägrets workshops. Fler tillkommer


Foto: Roger Johansson

Hiphop-workshop med Queen C & Fabian

Artisten Queen C var en av de akter som vann pris på Imagine förra året. Sedan dess har hon hunnit spela på bl.a Live at Heart, gästat Songlines orkestra och nu kommer hon till Songlines Creative Camp där hon och beatboxaren Fabian kommer lära oss grunderna inom hiphop. Vill du lära dig rappa?  Eller utveckla dina talanger? Missa inte denna workshop med Queen C och Fabian.

Lär dig att laga mat utomhus!

Vill du lära dig mer om att laga mat utomhus? Vad kan vara lätt och enkelt att laga? Vad ska du tänka på? Då är denna workshop något för dig! Luis kommer att lära oss mer om matlagning ute och dela med sig av tips och trix.

Musikproduktion

Hur spelar man in i studio? Vilka program kan man arbeta med? Göra beats? Hur når man ut med sin musik? Ja, dessa och många andra frågor kommer nå få ha äran att få reda på i denna workshop.

Olof Dreijer, producent för bla The Knife kommer att vara involverad 🙂

Grundschema är:

Frukost 8:00 – 9:00

Samling 9:00 – 10:00

Alla spelar 10:00 – 11:00  

Workshops 11:00 – 13:00  

Lunch 13:00 – 15:00

Songlines Talks 15:00 – 16:00

Workshops 16:00 – 18:00  

Middag 18:00 – 20:00

Songlines Jam och Happenings  20:00 

Vi kommer dessutom att deltaga på firandet av sveriges nationaldag den 6:e juni i Gislaved.

Blir även en inspirations konsert den 6:e juni på Glashuset/Kulturplatån.  

Facebookgrupp:

I Songlines Camps samlas vi och lär känna varandra och peppar inför lägret. Du hittar den här.